maanantai 2. maaliskuuta 2015

Öljyä raskausmassulle



Olen muutenkin normielämässä suth ahkera rasvailemaan nahkaani, joka etenkin talvisin ja kesäisin (=auringonoton vaikutuksesta) kuivahtaa herkästi:) Nyt raskausaikana olen päivitellyt normaalit ihonhoitotuotteeni hieman kosteuttavampiin ja öljypohjaisempiin versioihin, sinä toivossa josko tästä olisi hyötyä ennaltaehkäisyssä ja taistelussa niitä kuuluisia ”tiikerin taisteluarpia” eli raskausarpien muodostumista vastaan. Arvitta on selvittu vielä toistaiseksi, mutta ne vatsanahkaa eniten venyttävät ja paukuttavat viikon on miulla vielä edessäpäin joten.. ihme on jos tästä tuplamasun kasvattelusta selvitään ilman yhtäkään arpea!

Heti alusta alkaen otin käyttöön paljon kehuja keränneen Bio-oilin. Perehdyin googlailemalla ja blogeja ja ihmisten kokemuksia selailemalla mitkä kaikki tuotteet olivat saaneet paljon kehuja ja kiitosta raskaanaolevilta ja ykkösenä massasta erottui juurikin tämä Bio-oil. Bio-oil on öljymäinen ihonhoitotuote, joka sisältää erilaisia luonnon hoitavia öljyjä mm. kehäkukkaöljy, rosmariiniöljy, laventeliöljy, kamomillaöljy.. Lisäksi Bio-oiliin on lisätty A- ja E-vitamiineja, joiden kerrotaan parantavan ihon elastisuutta ja tätä kautta sen on ajateltu parantavan ihon venymiskykyä myös ”ääriolosuhteissa”, joista raskaus lienee se kaikkein iholle haastavin tilanteena. Tuote itsessään ei lupaa mitään, mutta on tosiaan saanut paljon kiitosta kokeilijoiltaan. Bio-oilin on huhuttu myös vaalentavan jo syntyneitä raskausarpia, mikäänhän ei niitä poista mikäli juovitusta kehoosi saat.. Mutta arpien näkyvyys on asia, mihin on mahdollista vaikuttaa mm. oikeilla hoitotuotteilla ja ihon kuivaharjauksella. Ilmeisesti kosmetologit tekevät myös jotakin hoitoja, joilla ihon arpikudoksen näkyväisyyteen on mahdollista vaikuttaa.

Mitä mieltä itse olen ollut Bio-oilista? Miun kokemukset on myös positiivisia, aine on mukava levittää ja itse kun kuivaihoinen ihotyypiltäni olen, äljy imeytyy suth kivuttomasti ja nopeasti ihoon. Öljy ei lähmää esim. lakanoita. Tuoksu on voimakkaan yrttinen, itseäni tuoksu miellyttää, mutta jos et perusta voimakkaista tuoksuista, Bio-oil ei ole tuote sinua varten. Purkki on suth riittoisan oloinen, ja öljyä on helppo annostella hyvä määrä.

Muina raskausajan hoitotuotteina miulla on kulkenut Bio-oilin rinnalla Dihan perus Doven kosteuttava parapähkinä kosteusvoide, Ecotoolsin ihon kuorimahanskat ja ihon kuivaharjausharja. Näillä nyt alkuun koitan pärjäillä, ajatuksissa on ollut jossain vaiheessa hankkia myös paljon kehuja kerännyt The Body Shopin kaakaovoi vartalovoide:)



Ps: Millaisia ihonhoitotuotteita teillä on ollut käytössä raskausaikana? Suosituksia kokeilemisenarvoisista anyone? (:

1 kommentti:

  1. Kaveri kehui juurikin noita Bodyshopin vartalovoita, maksaa parikymppisen, mutta toimii! Toinen kehuttu on ollut perus kookosöljy :))

    VastaaPoista