torstai 5. maaliskuuta 2015

Hoitolaukku

Hoitolaukku oli tipahtanut tänään postilaatikoon! ..pitkään vertailin ja pähkäilin sitä, millainen hoitolaukku olisi viisautta hankkia.. Monta iltaa kului lueskellessa, mitä yleisominaisuuksia hyvällä&toimivalla hoitolaukulla on, mitkä eri merkit ja mallit ovat keränneet kehuja, millaista tarjontaa nettikaupoilla on, millaisia eri kuoseja milläkin merkillä on saatavilla.... Lopulta sain päätettyä oman suosikkini merkin sekä mallin ja siitä sitten alkoikin käytetyn version metsästys!

Päädyin lopulta pitkän puntaroinnin jälkeen Longchampin isoon Hobo malliin:) Miulla on muutenkin useampia Longchamp käyttölaukkuina, ja olen ollut tosi tyytyväinen näihin laukkuina! Ajaton ja hieman "mummohtava" malli miellyttää omaa silmää, laukku on laadukas ja kankaat helpot puhdistettavat (=suoraan pesukoneeseen vaan) ja muutenkin olen viihtynyt noiden laukkujen kanssa hyvin ja laukkumallina tämö on minulle tuttu ja turvaisa. Valintaan vaikutti paljon myös se, että saan laukun omaan käyttööni sen jälkeen kunhan hoitolaukkua ei enää minuduon kanssa tarvita:)

Sopiva yksilö kivassa syvän suklaanruskeassa sävyssä löytyi tori.fi:n kautta 60e:n hintaan:) Laukku on käytetty, mutta kunnoltaan vastaa täysin uutta:) Nyt mietinnässä vielä, josko hankkisin vielä toisen Hobon esim. korallinpunaisessa sävyssä, mutta saas nähhä.. Hihnan pituus ei ole sellainen, että se yltäisi kaksosvaunujen aisan yli. Olen suunnitellun pitäväni hoitolaukkua Bugaboo Donkeyimme alakorissa, jonne se sujahtaa vaivattomasti. Vaunujemme alakori on umpinainen ja alustavan arvion mukaan varsin suojaisan oloinen, joten uskoisin, että laukku selviää ilman suurempia kuraroiskeita myös vaunujen alakorissa kulkien:)

Kirjoitan lisää kokemuksia Hobosta hoitolaukkuna kunhan päästään sen kanssa tositoimiin ja todellisissa olosuhteissa vauvakaksikon kanssa testaamaan sitä, osottautuuko se niin toimivaksi hoitolaukkuratkaisuksi kuin mitä ennalta ajattelisin ja toivon:)

Tässä kuvaa vielä meidän kaunokaisesta:







Ps: onko muilla "epätyypillisempiä" hoitolaukkuvalintoja ja millaisia kokemuksia hoitolaukuista ylipäätään omaatte? (:

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    Hauska oli törmätä blogiisi. Itsekin odottelen didi-kaksosia kesällä syntyviksi :) Meillä kotona majailee kaksi bokseria, joiden kanssa harrastetaan koirapuistoilua ja agilitya. Innolla odotan, miten he suhtautuvat uusiin tulokkaisii. Onneksi on lapsiystävällinen rotu.

    Oletteko muuten miettineet, minkälaiset rattaat kotiutatte?

    Jään seurailemaan blogiasi! :)

    VastaaPoista